Gençlik Aşısı Işık Dolgusu Vitamin Uygulaması

genclik-asisiGençlik aşısı- ışık dolgusu- bio-revitalizasyon uygulamaları, genel yaklaşımla; cildin yeniden yapılandırılması, canlandırılması amaçlı olarak, cilde hyaluronik asit maddesinin verilmesidir.
Hyalüronik Asitin ciltteki yoğunluğu, yaşın ilerlemesiyle azalır. Bu azalmaya bağlı olarak ciltte bazı yaşlılık belirtileri ortaya çıkar; bunlar cildin mat, cansız gözükmesi, kırışıklıklar, sarkma ve çökmeler, lekelenmeler. Cilt yaşlılığının etkilerini azaltmak için önerilen ve mümkün olan en etkin ve ilk müdahale, bir dış destekle ciltteki hyaluronik asit miktarını yükseltmektir. Hyaluronik asit birçok kozmetik üründe bulunabildiği gibi, cilt içersine ince iğneler vasıtasıyla da verilebilir, mezoterapi gibi uygulamalarla cildin içersine uygulanabilir.
Gençlik aşısı- ışık dolgusu – bio revitalizasyon olarak adlandırılan uygulamalarda cildin içersine belirli bir protokol ve takvim içersine hyaluronik asit maddesi verilir. Kullanılan hyaluronik asit laboratuar ortamında hazırlanan, oldukça güvenli olup herhangi bir alerjik reaksiyon ve yan etkiye sebep olmaz.
Genel yaklaşımla cildin ihtiyaçları doğrultusunda 1-2 haftalık aralıklarla 3-4 seans uygulama yapılır.
Hyaluronik asitin deri altına enjekte edilmesiyle birlikte ideal bir fizyolojik ortam oluşturur ve hücresel işlevleri uyarır. Cildin su tutma kapasitesini artırır, cildin nem ihtiyacını karşılar. Yüksek hidratan etkisi sayesinde dokuları tümüyle doğal bir şekilde sıkıştırır, dolgunlaştırır ve esnekleştirir. Ayrıca fibroblastları da uyararak deri altı matrisinde rejenerasyon-yenilenme sağlayan bir etki yaratır; böylece cildin yaşlanmasını engeller; genç ve sağlıklı bir görünüm kazandırır.
Uygulama alanları:
Tüm yüz bölgesi uygulamaları ile daha canlı, parlak, genç, ışıltılı cilt görünümü sağlanır.
Gözaltı bölgesi canlı görünümü, leke ve morlukların giderilmesi amacıyla yapılabilir.
Boyun ve dekolte bölgesi uygulamaları
El üstü-kol bölgesi uygulamaları yapılır.
Uygulama:
Hyaluronik asit içeren jel, hazır enjektörlerde kullanıma sunulmuş olup, cildin ihtiyaçları doğrultusunda cilt içersine ince iğneler ile verilir. Uygulama kolay, hızlı, güvenli ve ağrısızdır. Gerekli durumlarda anestezik krem uygulaması yapılabilir.
Uygulama sonrası kişi bazı önerilerle sosyal hayatına dönebilir. Uygulama etkileri her uygulamadan sonra görülebildiği gibi, günler içersinde ciltteki sağlıklı görünüm hali belirginleşecektir.Tüm uygulam seansları bittikten sonra ciltte gözle görülür sonuçla görülmeye başlar.